Mail us. Home Page English

Andromeda Technology & Automation UNIX Support


UNIX is al sinds 30 jaar het meest stabiele, flexibele en bedrijfszekere operating system. Het is dan ook veel gebruikt voor 'mission critical' systemen. Gedurende zijn 30 jarige historie is UNIX uitgegroeid tot het systeem voor professionals en software ontwikkelaars. In feite zou het Internet zonder UNIX niet kunnen bestaan. Om met UNIX te beginnen, kan dit college diktaat behulpzaam zijn.

Linux

Linux is een van de laatste UNIX incarnaties en is ruimschoots beschikbaar voor personal computers. Vandaag de dag is Linux het meest geschikte operating system voor zowel server als desktop toepassingen. Het biedt de meeste functionaliteit en betrouwbaarheid tegen minimale kosten. Zeker voor op Intel gebaseerde PCs is Linux het beste alternatief voor een afstammeling van een zeer beperkt single-user operating system wat we allemaal kennen.

Linux is een efficient en stabiel multi-user operating system met virtueel geheugen, volledige netwerk ondersteuning, een complete verzameling ontwikkel gereedschap, grafische gebruiksomgevingen en nog veel meer. Een beperkte installatie van Linux draait al op een 386 met slechts 4 megabyte geheugen. Vanzelfsprekend leveren wij volledig geïnstalleerde Linux systemen en kunnen wij een uitgebreid support progamma bieden.

Meer informatie over Linux

Gebruikers Groepen

Toepassingen